Zwerfweek
..voor iedereen die in de zomer op het water wil zijn!

Voor wie: vrienden, (echt)paren, ouders & kids, mannen
Tijd: van zondagochtend 10.00u. tot zaterdagmiddag 12.00u.
Waar: Nederrijn, IJssel, Markermeer, IJsselmeer, Randmeren
Aantal mensen: 2 - 4 personenMonster je aan?
Een week aan boord met als enige doel: samenzijn in goed gezelschap. Én je laten meenemen door de wind en stroom. Er is ruimte om samen te genieten, maar ook om af en toe alleen te zijn op het voordek of voor een wandeling op een eiland. Langzaam bewegen we voort over rivieren en meren. De bestemming ligt niet vast, we kijken per dag waar we naartoe gaan.

sms'je
Ook de opstapplaats ligt niet vast. Je krijgt 2 dagen van te voren een sms met je opstapplaats. De schipper probeert er voor te zorgen dat je hier met een auto of openbaar vervoer kan komen. Het zal ergens in midden Nederland zijn.

4 verschillende weken

 • Vriendenweken: Met een vriend of vriendin of als single om nieuwe vrienden te maken.
  Nog 12 plaatsen beschikbaar!

 • Familieweken: Met het hele gezin. Of met je zoon of dochter en nog een andere ouder met kind.
  Nog 12 plaatsen beschikbaar!

 • Mannenweek: Een weekje met mannen onder elkaar.
  Nog 4 plaatsen beschikbaar!
 • Partnerweek: Samen met je partner en nog een ander paar.
  Nog 2 plaatsen beschikbaar!


Kijk hieronder naar de beschikbare weken:


Vrienden weken:
zondag 23 juli tot zaterdag 29 juli.
zondag 20 augustus tot zaterdag 26 augustus.
zondag 27 augustus tot zaterdag 2 september.

Familieweken:
zondag 30 juli tot zaterdag 5 augustus.
zondag 6 augustus tot zaterdag 12 augustus.
zondag 13 augustus tot zaterdag 19 augustus.

Mannenweek:
zondag 9 juli tot zaterdag 15 juli.

Partnerweek:
zondag 16 juli tot zaterdag 22 juli.
 

Verbinding
Een boot is de aangewezen plek jezelf en elkaar op een andere manier te leren kennen. Je kan de hele dag alleen voorop de punt zitten dromen, aan het roer zitten, zwemmen, met elkaar verdiepende gesprekken voeren, slap ouwehoeren, zeilen hijsen, slapen, een spel spelen, samen koken etc..Coaching bij de prijs inbegrepen

Aan boord worden geen hele cursussen geweldloze communicatie gegeven. Maar als er interesse is, dan kan ik zowel gezinnen als partners coachen in verbindend communiceren.


Programma
Zondagochtend verzamelen we aan boord. De opstapplek krijg je een paar dagen van te voren door ge sms't. Deze locatie is afhankelijk van waar de bemanning van de vorige week het schip naartoe heeft gezeild.
Samen bepalen we waar we naartoe gaan, afhankelijk van stroom, wind en wensen. Als het donker wordt zoeken we een plek om voor anker te gaan, een mooie plek in de natuur, of dorpje.


Koken
Voordat we vertrekken kunnen we samen boodschappen doen en bepalen of we een kampvuurtje willen maken 's avonds. Er kan ook aan boord worden gekookt, op een tweepits kooktoestel.


Schipper 
Jort was jarenlang zeilinstructeur bij zeilschool 't Stekelbaarsje in Elahuizen en kampleider bij Zeilvereniging Waterland in Broek en Waterland. Daarnaast maakt hij regelmatig tochten op de Waddenzee , IJsselmeer en binnenwateren.

Tweemaster 
Ons zeiljacht (een Nienke 2 uit 1968) heeft twee masten, een grote en een kleine. De motor is een gereviseerde Bukh dv20. In de kajuit zijn 4 slaapplaatsen en in de achterkajuit zijn 2 slaapplaatsen. Verder is er een klein keukentje en een kaartentafel. Verwacht geen luxe aan boord, maar wel een gezellig en robuust  interieur.


Veiligheid
Aan boord zijn voor iedereen zwemvesten. Verder is de boot uitgerust met een EHBO kist, reddingsbanden, brandblusser en marifoon.

 

Ticket:
Wil je je aanmonsteren? Bestel dan je ticket om zeker te zijn van je plek. Een ticket kost tot 1 mei 2017 €200,- per persoon per week. Vanaf 1 mei kost een ticket €250,- per persoon per week.
De prijs is exclusief eten en drinken (de boodschappen doen we met elkaar en we verdelen de kosten). De prijs is wel inclusief alle andere kosten zoals evt. diesel- en havenkosten, overnachtingen en BTW.
Wil je gezins- of groepskorting, neem dan even contact op!


 

Je kan ook bellen of mailen:

E-mail: post@e4y.nl (Jort Bijleveld) | Tel: 026-3527462


de tweemaster


skipper + partnerfamilieweekvoor anker


de kajuitLuna mag helaas niet mee in de zomer:-)

koken aan boord


skipper