Team

Jort Bijleveld:

Ik werk zo'n 20 jaar met groepen, 15 jaar als agoog en de laatste 5 jaar als trainer gebaseerd op Geweldloze Communicatie.  In mijn cursussen werk ik met casussen die uit de groep naar voren komen. Op deze manier kunnen nieuwe vaardigheden direct worden gekoppeld aan de dagelijkse praktijk. Verder werk ik liefdevol, soms confronterend en zoveel mogelijk aangepast op wat er speelt in de groep.  Ik kan goed tot de kern komen en conflicten oplossen, waarbij alle partijen gehoord en erkend worden.

Ik volgde een driejarige opleiding bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) dit vormt de basis van mijn werk met mensen. Verder heb ik jarenlang les gegeven in volwassen educatie en het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Op dit moment ben ik kandidaat internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie.

In mijn werk laat ik me voornamelijk inspireren door Marshall Rosenberg en Mahatma Gandhi.'Astara Lieuw-On:

Ik, Astara Lieuw-On, droom van een wereld vol gezinnen in hun kracht. Waarvan de gezinsleden kunnen stoppen met op de autopiloot te reageren en echt diep contact met elkaar hebben. Contact van waaruit onvoorwaardelijke liefde kan stromen in plaats van het gevoel te hebben geleefd te worden en geen tijd om nader tot elkaar te komen. Waar werkelijk wordt geluisterd naar elkaar en iedereen er mag zijn, exact zoals die is.


Ik ben een veelgevraagd coach en communicatiespecialist, bekend van mijn artikelen in Kiind Magazine en De Bewuste Mama. Mijn bedrijf Zayma Training & Coaching is een CRKBO geaccrediteerde instelling. En wanneer ik niet bezig ben met het geven van trainingen en workshops ben ik druk met het thuisonderwijs aan mijn twee zoons, proberen niet teveel te snoepen, het zingen van bossa nova of speel ik voor toerist in eigen land en daarbuiten.Beide trainers zijn aangesloten bij:
De GC Kring. Een kring van trainers in het Nederlandse taalgebied. Meer info: http://www.geweldlozecommunicatie.org

The Center for Nonviolent Communication. Een internationaal netwerk van trainers. Meer info: http://www.cnvc.org


Jort BijleveldAstara Lieuw-On