Oefengroep


Doelgroep: Iedereen die een basiscursus heeft gevolgd

Tijd: 1 keer per maand

Aantal: 6 - 12 personen

 
Uitgangspunt
Wanneer je geïnspireerd bent door Geweldloze Communicatie en je dit gedachtegoed wil integreren en (voor)leven, dan biedt een maandelijkse oefengroep uitkomst.

Meestal komen we op een avond bij elkaar, maar dit zou ook op een ochtend of middag kunnen. Een bijeenkomst duurt 2 uur. Met elkaar maken we afspraken over welke thema's we aan bod willen laten komen. 

We beginnen met een inspirerende tekst of geleide meditatie. Vervolgens doen we een deelronde, waarin iedereen kan delen. Daarna gaan we oefenen. De begeleider van de oefengroep doet een voorstel in wat voor oefeningen er gedaan worden. In de oefeningen werken we niet met casussen uit een boekje, maar met werkelijke situaties die zich thuis of op het werk voordoen. Door dit uitgangspunt te hanteren, krijg je helderheid over hoe je verbindend kan communiceren in contact met collega's, vrienden of familie.

Van iedereen die deelneemt aan de oefengroep vragen voor een bepaalde periode commitment. De duur van de periode kunnen we samen afstemmen.

Begeleiding
De begeleiding van de oefengroep wordt gedaan door Jort Bijleveld van Empathy 4 You. Hij probeert een zo veilig mogelijke setting te creëren, waar voor iedereen ruimte is om gezien en gehoord te worden.


De bijdrage voor oefengroep is: 

Tussen de €10,- en €20,- per persoon per keer (afhankelijk van je inkomen en wat je met plezier wil geven)Wil je je inschrijven of meer informatie, dan kan je het beste  app'en, sms'en of bellen (dan kan ik snel reageren): 

Telefoonnummer: 
06-18814001 (Jort Bijleveld)
Mailen kan ook: post@e4y.nl