Avontuur op de Rivier
...voor ouders en kids!

Voor wie: Volwassenen en Kinderen
Data: één weekend (vrijdagmiddag 16.00u. tot zondagmiddag 16.00u.) (Data op afspraak)
Waar: De rivieren rond Arnhem (Nederrijn, IJssel, Waal)
Aantal mensen: 2 - 5 personen


Avontuur iets voor jou?
Voor veel mensen is veiligheid en structuur essentieel om te kunnen functioneren in hun dagelijks bestaan. Soms echter, is het tijd voor avontuur, een sprong in een ijskoude rivier, een vuurtje of een ankerplek aan een verlaten strandje. Lijkt het je leuk om dit met je kids of met je ouders te doen?


Verbinding
Een boot is de aangewezen plek jezelf en elkaar op een andere manier te leren kennen. Je kan de hele dag alleen voorop de punt zitten dromen, aan het roer zitten, zwemmen, met elkaar verdiepende gesprekken voeren, slap ouwehoeren, zeilen hijsen, slapen, een spel spelen, samen koken etc. 


Programma
Vrijdagmiddag vertrekken we vanuit de Jachthaven Jason in Arnhem. Samen bepalen we waar we naartoe gaan, afhankelijk van stroom, wind en wensen. Als het donker wordt zoeken we een plek om voor anker te gaan of een steiger om aan te meren. Zaterdag vervolgen we onze reis. Onderweg kunnen we zwemmen, proberen vis te vangen of alle zeilen bij zetten om ons doel te bereiken. Zondag gaan we weer richting Arnhem!


Schipper 
Jort Bijleveld was jarenlang zeilinstructeur bij zeilschool 't Stekelbaarsje in Elahuizen en kampleider bij Zeilvereniging Waterland in Broek en Waterland. Daarnaast maakt hij regelmatig tochten op de waddenzee en de rivieren rond Arnhem. 


Koken
Voordat we vertrekken kunnen we samen boodschappen doen en bepalen of we een kampvuurtje willen maken 's avonds. Er kan ook aan boord gekookt worden op een tweepits kooktoestel. Mocht je kiezen voor wat meer luxe en wil je je laten verwennen, dan kan de schipper boodschappen doen en je verrassen met zijn kookkunsten.  

Tweemaster 
Onze boot heeft twee masten, een grote en een kleine. In de kajuit zijn 3 slaapplaatsen en in de achterkajuit zijn 2 slaapplaatsen. Verder is er een klein keukentje en een kaartentafel. 

Veiligheid
Aan boord zijn voor iedereen zwemvesten. Verder is de boot uitgerust met een EHBO kist, reddingsbanden, brandblusser en marifoon. 


Investering: Avontuurlijk tarief:  €350,-  voor het hele gezin (exclusief eten & drinken). Gipsy Deluxe tarief: €425,- voor het hele gezin (inclusief eten & drinken). Prijzen zijn inclusief BTW. 

Je kan ook bellen of mailen:

E-mail: post@e4y.nl (Jort Bijleveld) | Tel: 026-3527462


Voor anker
Goed vasthouden aan het touw achter de boot!Jump!

Ons tweemastertje

Mast omlaag voor de brug


Afkoelen in de rivier

de Skipper